"Ідеальний чоловік": Дан Балан здивував Тіну Кароль неочікуваним подарунком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ідеальний чоловік": Дан Балан здивував Тіну Кароль неочікуваним подарунком

"Ідеальний чоловік": Дан Балан здивував Тіну Кароль неочікуваним подарунком
Джерело:  online.ua

Відомий молдавський співак і новий тренер "Голосу країни 9" Дан Балан давно не приховує своєї симпатії до української артистки Тіни Кароль. Його інтерес глядачі помітили ще з першого ефіру "сліпих прослуховувань". З кожним виходом нового випуску Дан Балан дивував королеву чимось новим. На "вокальних боях" він залишив їй м'яку іграшку та записку з милим посланням, передає ONLINE.UA.

Як відомо, в попередньому ефірі "Голосу країни 9" Дан Балан назвав Тіну Кароль "кенгурушою" через її сукню з великими накладними кишенями. Схоже, співаку сподобалося так називати ніжну і чуттєву Тіну Кароль, оскільки новий ефір розпочався з подарунка та милих слів на адресу співачки.

Зразу ж після того, як були представлені зіркові тренери, Тіна Кароль побачила на своєму кріслі маленьку м'яку іграшку у вигляді кенгуру та записку. Поп-діва не приховувала від глядачів змісту, який містився в посланні, тому вголос прочитала те, що написав для неї Дан Балан.

"Ти моя кенгуруша", – написав молдавський співак.

Користувачі мережі нахвалюють таку витівку Балана.

"Ідеальний чоловік - Тіна кращого не знайде; це дуже мило; він неймовірний; надіюся, це не піар-хід, а реальні почуття", - пишуть глядачі "Голосу країни 9".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий співак Dan Balan заспівав для своєї колеги по сцені Тіни Кароль під час ефіру "Голос країни 9". Варто зазначити, що молдовський артист уже давно не приховує симпатію до української красуні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?