Ідеолог "Новоросії" заявив про перемогу радянських людей на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

Ідеолог "Новоросії" заявив про перемогу радянських людей на Донбасі

Ідеолог "Новоросії" заявив про перемогу радянських людей на Донбасі
Джерело:  online.ua

Російський письменник-пропагандист та ідеолог так званої «Новоросії» Захар Прилепин  заявив про те, що на Донбасі вже здобули перемогу «радянські люди».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на actualcomment.ru.


«Захарченко (ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко - ONLINE.UA) якось сказав одну річ, і, напевно, це правда. Війну на Донбасі виграло покоління 40-річних, сказав він. Ось за це наші замайдановці-заукраїнці зачепляться, вони скажуть, що типу «дорослі мужики» вибрали всім життя. Ну і добре. Захарченко каже: «35-45-річні - саме вони перемогли», - заявив Прилепин.


«Хоча там по командирам якщо дивитися, - то і Гіві, і Моторола, вони молодші. Але Захарченко так сказав, і я дивлюся - ну да, там середній вік дійсно такий ... мужицький ... Особливо коли був перший «заклик», - збиралися мужики по 35, 40, 45 років, і дуже багато було взагалі стариків», - продовжив ідеолог «руського миру».


«Потім я з місцевими молодими пацанами-ополченцями розмовляв, які з Донецька, з Луганська, вони кажуть:« З мого класу я один воюю, з двох паралельних - двоє людей ». В цілому покоління 16-17-18-літніх пролетіло - ця війна виявилася не по їх частини. Одиниці з них воювали », - ділиться спогадами Прилепин.


За його словами, на Донбасі воює «останнє радянське покоління». «Останнє радянське покоління відіграло своє. Взяло реванш», - резюмував російський пропагандист.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Захар Прилепин заявляв, що за час війни на Донбасі на боці бойовиків приїхали воювати з Росії до 40 тисяч найманців "добровольців".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?