ІДІЛ в Іраку влаштував масовий розстріл за любов до футболу: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

ІДІЛ в Іраку влаштував масовий розстріл за любов до футболу: з'явилися фото

ІДІЛ в Іраку влаштував масовий розстріл за любов до футболу: з'явилися фото
Джерело:  The Mirror

У Баладі, на 125 км на північ від іракської Багдада, бойовики  збройного угруповання "Ісламська держава"  вчинили напад на фанатів ФК "Реал Мадрид", які зібралися в місцевому кафе "Аль Фурат".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mirror.


Коли як мінімум три збройних терориста увірвалося в кафе, там відпочивало близько 50 футбольних уболівальників. Бойовики ІДІЛ кинули гранати, після чого відкрили вогонь з автоматів. У нападі загинуло 16 осіб, і ще 28 отримали поранення.


"Група терористів ІДІЛ, озброєна АК-47, увірвалася в кафе і почала безладно стріляти по тим, хто був усередині. Причини атаки? Вони не люблять футбол, вважають, що він - антимусульманський. Такі атаки можуть продовжитися. Це жахлива трагедія", - пояснив президент клубу уболівальників Зіад Субхан.


"Реал" висловив співчуття рідним і близьким жертв атаки. На знак жалоби на завтрашній поєдинок проти "Депортіво" мадридці вийдуть з чорними пов'язками на рукавах.



Як повідомляв ONLINE.UA, російського опозиціонера  Олексія Навального в Краснодарському краї затримали правоохоронці і перевіряли на причетність до ІДІЛ.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?