ІДІЛ виступив з гучними погрозами на адресу Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

ІДІЛ виступив з гучними погрозами на адресу Путіна

ІДІЛ виступив з гучними погрозами на адресу Путіна
Джерело:  Reuters

У мережі було опубліковане відео, на якому бойовики терористичної організації «Ісламська держава» звертаються до  президента РФ Володимира Путіна  з погрозами вбивства росіян та закликом до джихаду проти Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

На кадрах відео зображено людей у пустелі, а голос на їхньому фоні промовляє погрози на адресу Росії.


Ролік був опублікований через акаунт мессенджера Telegram, який використовують бойовики ІДІЛ.
Зазначимо, що раніше голова ФСБ Росії Олександр Бортніков запевнив, що на контролі спецслужб у Росії знаходиться понад 220 потенційних «псевдошахідів».

«Співробітники ФСБ Росії ведуть системну роботу з виявлення осіб, причетних до підготовки так званих живих бомб і терактів з їх використанням», — повідомив він.
Раніше бойовики ІДІЛ брали на себе відповідальність за вибух на борту літака А-321 російської компанії «Когалимавіа», внаслідок якого загинули 224 людини. За даними ЦРУ, теракт влаштувало єгипетське угруповання «Ансар Бейт аль-Макдіс», пов'язане з ІДІЛ.
Бойовики «Ісламської держави» діють у тому числі на території Сирії, де їхні позиції атакує російська військова авіація.


Нагадаємо, раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA релігіознавець та експерт по країнам Сходу Євген Іхельзон назвав істині мотиви терористичної організації ІДІЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?