Відомий політик йде у відставку - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий політик йде у відставку - що відомо

Відомий політик йде у відставку - що відомо

Тимчасово повіреного у справах США в Україні Вільяма Тейлора чекає відставка вже з початком 2020 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За інформацією двох джерел, закон встановлює 210 днів як ліміт праці Тейлора, який замінив звільнену посолку у Києві Марі Йованович. З 1 січня він також йде у відставку та залишає Україну.

Відомо, що виконувати офіційного представника Сполучених Штатів у країні буде заступниця повіреного Крістіна Квієн.

За однією з версії, у Вашингтоні перш за все розглядають кандидатуру генерала армії США Кіта Дейтона на посаду посла в Україні. Наразі він очолює Європейський центр досліджень безпеки Джордж Маршалл у ФРН. Раніше офіцер служив військовим аташе у Москві.

Нагадаємо, Тейлор неодноразово виступав із закликами про допомогу та всеохопну підтримку України перед лицем російського агресора.

Як повідомляв ONLINE.UA, повірений у справах США Вільям Тейлор у листопаді виступив зі спеціальною заявою про ситуацію в Україн і. Він оцінив діяльність чинного президента Володимира Зеленського та експрезидента, чинного нардепа Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?