"Іх тут вже нєт": Україна підготувала для Путіна неприємний сюрприз
Категорія
Україна
Дата публікації

"Іх тут вже нєт": Україна підготувала для Путіна неприємний сюрприз

"Іх тут вже нєт": Україна підготувала для Путіна неприємний сюрприз
Джерело:  online.ua

Український депутат Юрій Сиротюк поділився чудовою новиною. За його словами, Київрада нарешті розірвала договори оренди земельних ділянок для будівництва нових приміщень посольства Росії. Варто звернути увагу на те, що вони мали бути зведені на столичному Подолі. Про це політик написав у соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Іх тут вже нєт. І сподіваюся більше ніколи не буде. Щойно Київрада підтримала три проєкти рішення про розірвання договорів оренди земельних ділянок для будівництва нових приміщень посольства Російської Федерації в самому центрі історичного Подолу", - пише український депутат.

Згідно з його даними, будівлі планували розташувати на вулиці Спаській 13 – 15, Спаській 14 та Боричевому Току 17,19 та 21. Окрім того, зазначається, що співавторами проєкте про розірвання угоди виступили депутати Київради Ігор Мірошниченко, Юрій Сиротюк, Володимир Назаренко та Іван Картавий.

"На наступну тисячу років нам точно не потрібно приміщення для резиденції російського посла, нового приміщення посольства і консульства країни-окупанта. Перемога буде", – наголосив Юрій Сиротюк у своєму дописі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?