IKEA назвала дату відкриття першого офлайн-магазину в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

IKEA назвала дату відкриття першого офлайн-магазину в Україні

IKEA назвала дату відкриття першого офлайн-магазину в Україні
Джерело:  online.ua

Шведська компанія IKEA, яка є найбільшим у світі рітейлером меблів і товарів для дому, офіційно повідомила, що уже 1 лютого 2021 року відкриє свій перший в Україні офлайн-магазин, який буде знаходитися в ТРЦ Blockbuster Mall, що в Києві. Варто звернути увагу на те, що перший об’єкт в Україні шведського бренду в форматі City Store обіцяли відкрити в столичному ТРЦ Blockbuster Mall до кінця минулого року, однак на заваді планам компанії стали пандемія коронавірусу та локдаун. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис пресслужби "IKEA Україна" у Фейсбук.

"Щасливі повідомити, що 1 лютого IKEA вітатиме покупців у київському city store, що відкриється в Blockbuster Mall. Це перший офлайн-магазин в Україні, й ми з нетерпінням чекаємо початку цього нового розділу в історії IKEA. Магазин працюватиме з 10:00 до 22:00 з суворим дотриманням протиепідемічних заходів, як-то соціальна дистанція, обов’язкове носіння масок, перевірка температури та регулярна дезінфекція приміщення. Відповідно до чинних обмежень, у магазині зможуть перебувати максимум 500 людей одночасно. Заздалегідь дякуємо нашим майбутнім відвідувачам за розуміння й співпрацю", — повідомляють представники "IKEA Україна".

Як уже згадувалося раніше, стандартний гіпермаркет IKEA займає площу в десятки тисяч квадратних метрів. Його розміщують, у більшості випадків, за містом. Однак з 2018 року компанія почала розвиток невеликих форматів торгових точок, які вона відкриває в центральних районах міст. За попередніми даними, загальна площа першої точки IKEA буде близько 5 тисяч квадратних метрів.

Нагадаємо, що IKEA — це транснаціональна корпорація, заснована у Швеції, яка розробляє і реалізує швидко-збірні меблі, кухонну техніку й аксесуари для дому. Її штаб-квартира знаходиться в Нідерландах. Останні 12 років вона вважається найбільшим у світі меблевим продавцем. IKEA була заснована у Швеції в 1943 році 17-річним Інґваром Кампрадом. Назва компанії — це абревіатура, що складається з ініціалів Інгвара Кампрада (ім'я засновника), Ельмтаріда (ферма, де він виріс), а також Агунарді (його рідне місто в Сьоленде, південна Швеція).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в червні 2020 року онлайн-магазин компанії IKEA нарешті відновив роботу в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?