IKEA відкрила перший магазин в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

IKEA відкрила перший магазин в Україні

IKEA відкрила перший магазин в Україні
Джерело:  online.ua

1 лютого відбулося довгоочікуване відкриття першого офлайн-магазину найбільшого в світі рітейлера меблів і товарів для дому IKEA в Україні. Він розташований в Києві, в ТРЦ Blockbuster Mall і сьогодні вже приймає своїх покупців. Але на цьому шведська компанія обіцяє не зупинятися - в планах відкрити ще як мінімум 10 магазинів в Україні. Компанія IKEA на своїй сторінці в Facebook показала фото з відкриття магазину, а також уточнила його графік роботи, передає ONLINE.UA.

 В Києві відкрили магазин IKEA (фото - kyivcity.gov.ua)

Перший магазин IKEA в Україні буде працювати на другому поверсі в київському ТРЦ Blockbuster Mall. Його площа становить 5 тисяч квадратних метрів, на яких буде представлено широкий асортимент аксесуарів і меблів для дому шведської компанії - всі товари розділені на тематичні зони. Шанувальникам шведської мережі обіцяють в офлайн-магазині наявність мінімум 5000 найменувань продукції, включаючи меблі. Поки магазин буде працювати по карантинним правилами, які діють у всій Україні. Одночасно в магазині зможуть перебувати не більше 500 покупців, кількість яких контролюватимуть за допомогою реєстрації відвідувачів - покупець перш ніж потрапити в магазин повинен зареєструватися через смартфон за QR-кодом.

В Києві відкрили магазин IKEA (фото - kyivcity.gov.ua)

"Магазин працюватиме з 10:00 до 22:00 із суворим дотриманням протиепідемічних заходів - соціальна дистанція, обов'язкове носіння масок, перевірка температури і регулярна дезінфекція приміщення. Відповідно до діючих обмежень, в магазині зможуть перебувати максимум 500 осіб одночасно", - уточнили в IKEA графік роботи першого офлайн-магазину в Україні.

Нагадаємо, відкриття першого оффлайн-магазину IKEA в Україні чекали кілька років. Компанія спочатку хотіла величезний гіпермаркет під Києвом або Одесою, але переговори з місцевою владою були провальними. Розглядали в IKEA варіанти відкриття магазинів в Харкові, Дніпрі та Донецьку, де все також завершилося невдачею. Тільки через 15 років переговорів і чотирьох невдалих спроб IKEA відкрила онлайн-магазин в Україні, що відбулося в травні минулого року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що онлайн-магазин IKEA відновив роботу в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?