IKEA запускає інтернет-магазин в Україні - цікаві подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

IKEA запускає інтернет-магазин в Україні - цікаві подробиці

IKEA запускає інтернет-магазин в Україні - цікаві подробиці
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома шведська компанія IKEA, яка є найбільшим у світі рітейлером меблів і товарів для дому, офіційно заявила про початок роботи на українському ринку, а також повідомила про запуск інтернет-магазину. Українці вже мають змогу ознайомитися з тисячами функціональних товарів для дому всіх категорій та стилів з привабливим дизайном та цінами. Замовлення можна робити на офіційному сайті  IKEA, повідомляє ONLINE.UA.

Що важливо розуміти, кожен покупець зможе самостійно обирати, де та як забрати свій товар – в одному з пунктів IKEA для отримання замовлень у Києві безкоштовно або за допомогою послуги доставки додому. Зазначається, що наразі вже готові розпочати роботу два пункти – у Ашан Рів Гош (Auchan Rive Gauche) та Metro Cash&Carry. Також наголошується, що служба доставки організована у співпраці з компанією DB Schenker. Ціна доставки додому малогабаритних товарів – 99 гривень. Якщо ж ви замовляєте великі товари, то ціна складає – 699 гривень. Компанія підкреслює, що робить усе можливе, аби забезпечити безперебійне здійснення покупок онлайн, та буде вдячна за терпіння та розуміння у разі можливих затримок протягом перших кількох днів роботи.

"Ми раді розпочати роботу в Україні завдяки запуску Інтернет-магазину, особливо в час, коли кожен із нас приділяє увагу безпеці і комфортному перебуванню вдома. Сподіваємося, наш широкий асортимент товарів і рішень для дому допоможе українцям облаштувати особистий простір і покращити повсякденне життя», – підкреслив керівник IKEA в Україні Флоріан Меллє.

Окрім того, компанія звертає увагу на те, що залишається відданою захисту здоров’я та безпеки співробітників і покупців. Функціонування IKEA організоване відповідно до заходів безпеки, а також згідно з вимогами та вказівками Кабінету міністрів України. Вказано, що працівники компанії матимуть доступ до необхідного захисного обладнання і працюватимуть з дотриманням рекомендацій щодо соціального дистанціювання.

Варто зазначити, що одразу ж після запуску інтернет-магазину IKEA планує якнайшвидше відкрити свій магазин у новому міському форматі (city store) в українській столиці. Компанія вже встигла підписати відповідний договір оренди з торгово-розважальним центром Blockbuster Mall.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що компанія IKEA нарешті опублікувала рецепт своїх знаменитих фрикадельок — тепер їх можна буде приготувати вдома, поки магазини мережі закриті через пандемію коронавірусу. Варто зазначити, що рецепт страви доволі простий - його можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?