IKEA запустила пряму трансляцію, яка допоможе заснути
Категорія
Технології
Дата публікації

IKEA запустила пряму трансляцію, яка допоможе заснути

IKEA запустила пряму трансляцію, яка допоможе заснути
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий виробник меблів IKEA запустив пряму трансляцію на YouTube з транспортуванням товарів зі Швеції до Австралії. Представники компанії запевняють, що це має допомогти людьми заснути, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що трансляція буде тривати 366 годин. Протягом цього періоду, окрім звуків моря і зображення судна, користувачі будуть слухати опис товарів з каталогу IKEA 2020 року, які читатимуть Кент і Сара Ерікссон. Що цікаво, саме вони ведуть подкаст Sleep вже майже рік.

"Ми знаємо, що кожен четвертий австралієць має проблеми зі сном, тому ми сподіваємося, що ритмічний, монотонний зміст трансляції допоможе заспокоїти вас не тільки вдень, але і підготувати розум і тіло до сну", – кажуть в IKEA.

Також вказано, що вже через два тижні, коли кораблі опиняться в пункті призначення та їх розвантажать, ця "нудна" трансляція буде припинена.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американські експерти з клініка Майо назвали шкідливу позу для сну. За їх твердженням, сон на животі є найгіршою позою для здорового нічного відпочинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?