Ілон Маск на двох мовах запросив Путіна на розмову
Категорія
Світ
Дата публікації

Ілон Маск на двох мовах запросив Путіна на розмову

Ілон Маск на двох мовах запросив Путіна на розмову
Джерело:  online.ua

Засновник SpaceX і глава Tesla Ілон Маск несподівано для всіх звернувся до президента РФ Володимира Путіна. Американський винахідник і мільярдер запропонував російському главі поспілкуватися в соцмережі Clubhouse. Важливо відзначити, що Маск звернувся до Путіна на двох мовах. Англійською мовою він запросив Путіна приєднатися до бесіди в Clubhouse, а російською мовою додав, що для нього було б честю поговорити з главою Кремля. Путін і його пресслужба поки не відповіли на раптову пропозицію Маска, але користувачі мережі миттєво відреагували на допис мільярдера. У відповідь Маску вони запропонували відправити Путіна на Марс, щоб Росія трохи відпочила від диктатора. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пост Маска в Twitter.

"Ви б хотіли приєднатися до мене для спілкування в Clubhouse? Було б великою честю поговорити з вами", - написав Маск, вказавши в твіті офіційний акаунт Кремля.

Варто відзначити, що в соцмережі Clubhouse немає тексту, фото і відео, там можливий можливий лише обмін аудіозаписами - учасники створюють тематичні "кімнати" і обмінюються голосовими повідомленнями на різні теми. Зараз Clubhouse можуть користуватися не всі бажаючі, а тільки ті, кого запросять в соцмережу, що і зробив Маск. З якою метою і про що глава SpaceX хотів би поспілкуватися з Путіним, він не вказав. Але його пост зі зверненням до Путіна вже зібрав понад 150 тисяч лайків. При цьому думки користувачів щодо пропозиції Маска Путіну розділилися. Одні зацікавилися можливою розмовою Маска і Путіна, а інші запропонували мільярдерові відправити Путіна на Марс, так як втомилися від його брехні і кривавих злочинів.

До речі, Ілон Маск не в перший раз піарить нову соцмережу. Він зареєструвався в ній та оголосив про це в Twitter, чим привернув в соцмережу багато нових передплатників. Зокрема, в Clubhouse він кілька годин розмовляв в чаті з гендиректором Robinhood Владом Тіньовим і розповідав, як його стартап Neuralink імплантував чіп в мозок мавпи, давши їй можливість грати у відеоігри "за допомогою свого розуму". У чат з Ілоном Маском відразу ж прийшло максимальне число слухачів - 5 тисяч осіб, а ті, хто не увійшов, обговорювали бесіду в сусідніх чатах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна почала переговори з Ілоною Маском і компанією SpaceX.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?