Ілон Маск покурив марихуану в прямому ефірі - кумедне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ілон Маск покурив марихуану в прямому ефірі - кумедне відео

Ілон Маск покурив марихуану в прямому ефірі - кумедне відео
Джерело:  online.ua

Американський бізнесмен і винахідник Ілон Маск курив марихуану в прямому ефірі під час інтерв'ю для подкасту Joe Rogan Experience, передає ONLINE.UA з посиланням на ВСС. 
Спочатку мільярдер спробував наркотик під час бесіди з телеведучим Джо Роганом. Після цього він вирішив не зупинятися і випив ще й віскі з льодом, зауваживши, що алкоголь теж є наркотиком.
Журналіст запитав у Маска, чи робив він це раніше. Бізнесмен відповів ствердно.

"Так, я думаю, що одного разу пробував", - зізнався він.

Ведучий припустив, що Маск не може собі дозволити вживати наркотики через акціонерів, на що той відповів, що це цілком законно. Варто нагадати, що в американському штаті Каліфорнія вживання марихуани в рекреаційних цілях легально.
Пізніше стало відомо, що акції найбільшого в світі виробника електромобілів Tesla подешевшали на 4 відсотки після новини про те, що Ілон Маск вживав марихуану в прямому ефірі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський бізнесмен і винахідник  Ілон Маск заявив, що його компанія  Tesla планує вийти на прибутковий рівень у другому півріччі і зафіксувати позитивний грошовий потік. Цього ж разу Tesla Inc. знову завершила квартал із рекордним збитком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?