Ілон Маск потрапив у ДТП на своєму Cybertruck - відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск потрапив у ДТП на своєму Cybertruck - відео

Ілон Маск потрапив у ДТП на своєму Cybertruck - відео
Джерело:  online.ua

Засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск привернув до себе увагу поїздкою на електропікапі Cybertruck вулицями Лос-Анджелесу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gizmodo.

Разом з бізнесменом у ресторані Nobu, що у районі Малібу, побували музикантка Граймс та головний дизайнер Tesla Франц фон Хольцхаузен. Компанія відзначилася одним інцидентом. Під час виїзду з території закладу хвалений пікап збив дорожній обмежувач.

Маск не зупинив електромобіль та поїхав далі. У соціальних мережах вже почали жартувати. На думку окремих користувачів, ще невідомо, хто знаходився за кермом - сам Маск чи автопілот.

Нагадаємо, офіційна презентація Cybertruck відбулася наприкінці листопада. Усіх присутніх здивувала форма пікапу, бо її тримали у секреті. Мережа буквально спалахнула жартами та мемами, пов'язаними з незграбною формою електрокара. Більш за все той нагадав людям низько полігональні 3D-моделі зі старих комп'ютерних ігор.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ілон Маск на презентації показав, як новий Cybertruck зухвало перетягує пікап від компанії Ford. Представники останньої обурилися та наголосили, що організують повноцінні змагання між машинами. Втім, компанія швидко відмовилася від такої ідеї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?