Ілон Маск присвоїв собі титул Технокороля і видав перший указ
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск присвоїв собі титул Технокороля і видав перший указ

Ілон Маск присвоїв собі титул Технокороля і видав перший указ
Джерело:  online.ua

Відомий підприємець і засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск практично щодня вражає своїх шанувальників і весь світ неймовірними новинами. 15 березня він вирішив присвоїти собі новий титул. Тепер Маск називає себе Технокоролем і в новому статусі вже навіть встиг видати перший указ. Він надав фінансовому директору Tesla Закк Кіркхорну звання майстра над монетою. До речі, саме так у серіалі "Гра престолів" називали членів Малої ради, відповідальних за королівську скарбницю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Business Insider.

Про новий титулі, який собі присвоїв Ілон Маск, стало відомо зі звіту до Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC). У ньому говориться, що з 15 березня 2021 року титули Ілона Маска і Зака Кіркхорна змінені на Технокороль і майстер над монетою, але уточнюється, що Ілон і Зак також збережуть свої посади головного виконавчого директора і фінансового директора компанії. Важливо відзначити, що на звіті стоїть підпис Зака Кіркхорна, а це говорить про те, що він в курсі нового рішення Маска. Сам міл'ярдер поки не пояснив причину присвоєння собі нового титулу.

Як відомо, нещодавно компанія Tesla вклала в біткоїни 1,5 млрд доларів і за кілька днів заробила на них більше, ніж на виробництві електрокарів за рік, хоча сам Маск визнав безглуздям інвестиції Tesla в біткоїни і "вельми ризикованою" операцією. При цьому він постійно провокує гонки на ринку криптовалют своїми загадковими твітами. Втім, часто твіти Маска працюють проти нього і призводять до обвалу акцій Tesla, в результаті чого інвестори компанії і сам бізнесмен втратили вже десятки мільярдів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск виявився в епіцентрі судового скандалу через пости в Twitter.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?