Ілон Маск прийняв нове рішення по Tesla після виниклого скандалу
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск прийняв нове рішення по Tesla після виниклого скандалу

Ілон Маск прийняв нове рішення по Tesla після виниклого скандалу
Джерело:  Associated Press

Засновник компанії з виробництва електрокарів Tesla Ілон Маск прийняв рішення не перетворювати її в приватну. Бізнесмен відмовився викуповувати всі акції компанії, так як на цьому наполягли інвестори, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Відзначається, що акціонери Tesla переконали Маска залишити компанію публічною, так як у них є внутрішні правила, які обмежують можливості перебування в приватній компанії. У зв'язку з цим бізнесмен вирішив припинити всі дії, спрямовані на перетворення Tesla в приватну компанію.

"Ілон повідомив правлінню Tesla, що після того, як він виконав цю роботу і розглянув всі фактори, він вважає, що найкращий шлях - в тому, щоб більше не займатися угодою по перетворенню Tesla в приватну компанію", - повідомили члени ради директорів компанії.

За даними джерела, після того, як Маск оголосив своє нове рішення, спецкомітет, який був сформований для розгляду запропонованої угоди Маска щодо Tesla, був розпущений.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що компанію Ілона Маска з виробництва електрокарів Tesla хотів викупити Суверенний фонд Саудівської Аравії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?