Ілон Маск випустить смартфон - з'явилися перші фото
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск випустить смартфон - з'явилися перші фото

Ілон Маск випустить смартфон - з'явилися перші фото
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували фото передньої і задньої панелей смартфона від компанії Ілона Маска Tesla. За попередніми даними, він має кодову назву Quadra, передає ONLINE.UA з посиланням на GizChina.

Як видно на знімках, телефон отримає безрамковий дисплей з вирізом у верхній частині під розмовний динамік і фронтальну камеру. На задній стінці буде великий логотип Tesla, основний динамік і вирізи під подвійну камеру.

Також вказано, що найближчим часом з'явиться докладніша інформація про Quadra: характеристики смартфона, дата початку продажів і орієнтовна ціна.

"Перша інформація про його розробці з'явилася в листопаді минулого року, однак ні Ілон Маск, ні Tesla ще ніяк не коментували чутки про випуск смартфона", - пише видання.

Нагадаємо, раніше відомий бізнесмен і засновник Tesla Ілон Маск заявив, що планує скоротити 9% співробітників компанії.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Маск також розповів про масштабний скандал, який спалахнув в його компанії: підприємець вияв саботажника, який передав великий обсяг інформації третім особам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?