Ілон Маск заявив про створення власної криптовалюти на тлі нових рекордів біткоїна
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск заявив про створення власної криптовалюти на тлі нових рекордів біткоїна

Ілон Маск заявив про створення власної криптовалюти на тлі нових рекордів біткоїна
Джерело:  online.ua

Відомий американський винахідник та бізнесмен, а також очільник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск підтримав пропозицію створити власну криптовалюта і назвати її Marscoin. Варто звернути увагу на те, що його заява пролунала на тлі нових історичних рекордів найвідомішої криптовалюти — біткоїна: остання протягом 17 лютого встигла піднятися у ціні більше, ніж на 2 тисячі доларів. Наразі ціна BTC зафіксувалася на рівні 52 тисяч доларів та вже декілька разів намагалася пробити рівень у 53 тисячі. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Twitter  Ілона Маска та дані криптовалютної біржі Binance.

Варто зазначити, що ще 15 лютого винахідник на своїй сторінці в соціальній мережі пообіцяв підтримати власників Dogecoin в разі продажу криптовалюти.

"Якщо основні власники Dogecoin продадуть більшу частину своїх монет, я зроблю їм повну підтримку. Єдина реальна проблема - це їх дуже велика концентрація", - написав він.

На цю заяву миттєво відреагували підписники Ілона Маска. Так, один з користувачів порадив бізнесменові створити свою криптовалюту, наприклад Eloncoin, і зробити її "валютою Землі". Інший запропонував назвати її Marscoin. Мільярдеру ця пропозиція зразу ж сподобалася.

"Це безперечно буде Marscoin!" - заявив Ілон Маск.

Не можна також не згадати про те, що 10 лютого голова Tesla і SpaceX розповів, що купив для свого молодшого сина (якого звуть X Æ A-12) криптовалюту Dogecoin.

"Купив трохи Dogecoin для маленького X, щоб він міг бути малюком-холдером (сленгове слово, що позначає тих, хто купує криптовалюта і тримає їх незалежно від ринкової ситуації. - ред.)", - пожартував він, додавши відео з дитиною.

Що цікаво, криптовалюта Dogecoin отримала назву на честь собаки Doge, яка стала мемом.

Варто також нагадати, що одним з факторів шаленого росту біткоїна стала інвестиція компанії Tesla Ілона Маска. Корпорація завела у криптовалюту аж 1,5 мільярда доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна розпочала переговори з Ілоном Маском та компанією SpaceX.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?