Ілон Маск здивував тизером Tesla Model Y
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск здивував тизером Tesla Model Y

Ілон Маск здивував тизером Tesla Model Y
Джерело:  online.ua

Голова компанії Tesla Ілон Маск Tesla показав зображення компактного кросовера Model Y.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Autocar.

Бізнесмен розповів, що перзентація авто відбудеться 15 березня 2019 року, а виробництво почнеться в 2020 році.

"Ми могли б презентувати модель Y в будь-який час з кінця цього року до середини наступного року, так що 15 березня - звучить непогано",- сказав він.

Зараз Маск розглядає контракти від різних компаній на поставку деталей для Model Y.

"Він, ймовірно, буде робити це довше і ще більш ретельно, ніж зазвичай, з огляду на недавні проблеми з поставками деталей, які викликали відставання у виробництві Model 3. У Tesla хочуть бути впевненими, що темпи виробництва нової моделі не будуть падати", - сказано в повідомленні.

На тизерному зображенні показаний автомобіль без дзеркал заднього виду. Варто зазначити, що американське законодавство забороняє подібні "новації".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Макс анонсував випуск нового електромобіля Tesla з двома двигунами і повним приводом. Маск зазначив, що приблизна максимальна швидкість нового електромобіля Tesla буде досягати 250 км/год. Заряду батарей Model 3 AWD буде вистачати на 500 км шляху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?