Ілон Маск зухвалим твітом відреагував на звільнення з Tesla: акції компанії знову обвалилися
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск зухвалим твітом відреагував на звільнення з Tesla: акції компанії знову обвалилися

Ілон Маск зухвалим твітом відреагував на звільнення з Tesla: акції компанії знову обвалилися
Джерело:  online.ua

Засновник Tesla Ілон Маск висміяв діяльність Комісії з цінних паперів і бірж США, яка раніше визнала його винним у шахрайстві і зобов'язала піти з поста голови ради директорів компанії. Після його зухвалого твіти в соцмережі акції Tesla знову обвалилися на 5%, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Times.

"Просто хотів зауважити, що Комісія зі збагачення спекулянтів (Абревіатури Shortseller Enrichment Commission і Securities and Exchange Commission збігаються - прим. ред.) робить неймовірну роботу! І зміна назви - в тему!" - написав Маск.

Таким чином він відреагував на радикальне рішення Комісії, яка не тільки звільнила його з важливої посади в Tesla, а й зобов'язала виплатити великий штраф в розмірі 20 мільйонів доларів. Таку ж суму стягнули і з компанії Tesla.

Нагадаємо, Ілона Маска звинуватили в шахрайстві після твіту в соцмережі, в якому він заявив про намір викупити всі акції компанії і вивести її з біржі. Акціонери звернулися в суд, але рада директорів Tesla підтримала главу компанії в його протистоянні з контролюючими органами.

"Tesla і рада директорів повністю впевнені в Ілоні, його чесності та його лідерстві в компанії, які привели до створення найуспішнішої американської автомобільної компанії більш ніж за століття", - йдеться в офіційній заяві компанії, незважаючи на яку Комісія з цінних паперів і біржі прийняла рішення не на користь Ілона Маска.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що акції Tesla впали до рекордного мінімуму після твіту Маска з наміром викупити всі акції компанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?