Ілон Маск звернувся з неочікуваною пропозицією до білорусів
Категорія
Світ
Дата публікації

Ілон Маск звернувся з неочікуваною пропозицією до білорусів

Ілон Маск звернувся з неочікуваною пропозицією до білорусів
Джерело:  online.ua

Засновник компанії Tesla, відомий американський винахідник Ілон Маск, здається, не залишається осторонь жодної резонансної події у світі. Так, нещодавно бізнесмен оперативно відреагував на теракт в Луцьку - це здивувало багатьох українських громадян. 13 серпня офіційно стало відомо, що Ілон Маск запропонував у соцмережі допомогу Білорусі, де уже 5 добу тривають протести. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter підприємця.

Варто звернути увагу на те, що користувачі соцмереж активно просять іноземних зірок поширювати інформацію про події у Білорусі на свою аудиторію. З таким же проханням у Twitter звернулися до Ілона Маска.

"Шкода це чути. Чим ми можемо вам допомогти?", - звернувся до усіх білорусів відомий винахідник.

Що важливо розуміти, Ілон Маск - не єдиний американець, який уважно стежить за усіма подіями в Білорусі. Так, нещодавно американський актор і соліст групи Thirty Seconds to Mars підтримав протести у Білорусі. Мітинги по всій країні почались 9 серпня і тривають досі. Джаред Лето в інстаграм-сторіс виклав кілька фото з мітингів, а саме з жорстоких сутичок між людьми і ОМОНом. Перше фото співак підписав: "Ми з тобою, Білорусь" (We are with you, Belarus) та додав прапор країни.

Варто звернути увагу на те, що офіційна позиція команди Дональда Трампа щодо подій в Білорусі уже сформована та дуже жорстка. 13 серпня Державний секретар США Майк Помпео закликав до нових президентських виборів у Білорусі в присутності міжнародних спостерігачів.

"Я вважаю, що можливе мирне вирішення поточної кризи в Білорусі: нові вибори повинні бути проведені в присутності серйозних міжнародних спостерігачів", - наголосив американський дипломат.

Раніше глава Держдепу не виключив можливість запровадження санкцій проти Білорусі у зв'язку з насильством проти мирних демонстрантів після виборів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що посольство України у Білорусі спрямувало до команди чинного президента Олександра Лукашенка дві ноти з приводу затриманих на протестах українців та вимагає зустрічі з ними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?