Іменна зірка гурту "Время и Стекло" з'явилася на Площі зірок у Києві - вражаючі світлини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Іменна зірка гурту "Время и Стекло" з'явилася на Площі зірок у Києві - вражаючі світлини

Іменна зірка гурту "Время и Стекло" з'явилася на Площі зірок у Києві - вражаючі світлини
Джерело:  online.ua

На Площі зірок у Києві з'явилася іменна зірка популярного українського гурту "Время и Стекло". Варто зазначити, що церемонія відкриття символічно відбулася в Міжнародний день музики, передає ONLINE.UA.

"Напередодні масштабного шоу VISLOVO в Палаці Спорту 5 жовтня біля ТРЦ Gulliver з'явилася зірка - групи "Время и Стекло", яка стала 10 за рахунком музичною зіркою. За 9 років Надя і Позитив стали не тільки головними хітмейкера і трендсеттерами країни, а й завоювали серця мільйонів шанувальників, популяризуючи українську музику в усьому світі", - сказано в повідомленні.

 Хоча у зірок доволі щільний графік, підготовка до концерту і гастролі, артисти не могли пропустити подію. Відомо, що Позитив приїхав на церемонію прямо з літака, приземлившись після концерту групи MOZGI.
У цей день артистів прийшли підтримати прихильники і представники команди - турменеджер Віталій Сергієнко і звукорежисер Володимир Любимов.

"Це важлива подія для всієї нашої команди! Неймовірно усвідомлювати, що наша музика надихає стількох людей і запалює зірки. Приємно, що тепер кожен з вас зможе доторкнутися до нашої зірці і зарядитися її енергією. Круто, що в Україні є таке особливе місце, де ми всі стаємо ближче один до одного", - прокоментували подію артисти.

Нагадаємо, в Палаці Спорту 5 жовтня біля ТРЦ Gulliver "Время и Стекло" планують не просто музичний концерт, але гучну і масштабну тусовку VISLOVO. Це енергія абсолютної свободи, яка заражає людей по всьому світу, а управляти нею під силу тільки нашому улюбленому музичному дуету. Над шоу працюватимуть режисери-постановники Наталія Лисенкова, Наталія Рівненська і Марія Григоращенка, які відомі недавнім перформансом співачки PINK на врученні премії Brit Awards.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в гурті "Время и Стекло",  показала пікантне фото з відпочинку.  Нову світлину красуня опублікувала на сторінці в Instagram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?