Інакше перетворишся на щось тупе: білорус розповів, навіщо воював за Україну на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Інакше перетворишся на щось тупе: білорус розповів, навіщо воював за Україну на Донбасі

Інакше перетворишся на щось тупе: білорус розповів, навіщо воював за Україну на Донбасі
Джерело:  online.ua

Боєць АТО Ігор Клевко (позивний "Лев") з Білорусі розповів, що приїхав воювати на Донбас з переконання, що з несправедливістю потрібно боротися.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"З несправедливістю потрібно боротися. Якщо з нею погоджуватися, то перетворишся на щось тупе. А навіщо бути не тим, хто ти є? Тому я з 2004 року співпереживав тому, що відбувається в Києві. Я на своїй шкірі відчував репресії диктаторської машини. Ламання духу людського - як це вітати?", - сказав боєць.


За його словами, він спочатку виступав проти диктатури президента Білорусі Олександра Лукашенка, а потім зрозумів, що може допомогти і українцям.


"З 2000 року я був у русі опору "Зубр" - ми виступали проти диктатури Лукашенка. А коли почалися протести в Києві, просто не міг відразу приїхати, мама тяжко хворіла. Але ось в Криму з'явилися "зелені чоловічки", і вже не стало вибору - поступки перед совістю і бойовим духом недоречні. Приїхали з одним сюди (в 2014 році, - ONLINE.UA). у складі батальйону "Донбас" брали участь у визволенні українських міст. Слава Богу - виходило", - підкреслив клювкам.



Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Після перемоги над сепаратистами ми співали Rolling Stones - боєць АТО з Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?