Інавгурація по-Зеленськи: у президента опублікували вражаюче відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Інавгурація по-Зеленськи: у президента опублікували вражаюче відео

Інавгурація по-Зеленськи: у президента опублікували вражаюче відео
Джерело:  online.ua

Команда українського лідера Володимира Зеленського опублікувала влог про підготовку до інавгурації 20 травня та шлях президента до Верховної Ради, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook Зе!Команди.

"Трішки залаштунків з інавгурації президента Володимира Зеленського", - йдеться в дописі під відео.

Варто зазначити, що саундтреком до нього стала мелодія з серіалу "Слуга народу".Коли Зеленський прямував до Верховної Ради, оператор запитав у нього, чи пам’ятає він як стати президентом і залишитися людиною? Зеленський відповів, що так, і додав, що поки що все правильно.

Окрім того, по дорозі до ВР він робить селфі з дружиною та вітається з людьми довкола.

Також український лідер просить звертатися до нього на ім’я.

"Хлопці, давайте не будемо мене називати Володимир Олександрович, я дуже вас прошу, Володимире" - сказав він по дорозі до Адміністрації президента.

В кінці відео главу держави показують у президентському кріслі в АП. Його команда аплодує, а він натомість простить "не хлопати" та жартує.

Як повідомляв ONLINE.UА,  голова Міністерства енергетики США Рік Перрі передав новому президенту України Володимиру Зеленському  послання від американського лідера Дональда Трампа щодо майбутньої співпраці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?