Інфаркт принцеси Леї: стало відомо про стан актриси із "Зоряних воєн"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Інфаркт принцеси Леї: стало відомо про стан актриси із "Зоряних воєн"

Інфаркт принцеси Леї: стало відомо про стан актриси із "Зоряних воєн"
Джерело:  BBC

Американська актриса, яка зіграла роль принцеси Леї в "Зоряних війнах", Керрі Фішер після перенесеного інфаркту перебуває в стабільному стані.
Про це розповіла журналістам її мати Деббі Рейнолдс, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Російську службу ВВС".
За її словами, "стан Керрі стабільний, якщо щось зміниться - ми про це повідомимо". Рейнолдс також подякувала друзям і шанувальникам дочки за слова підтримки.

Читайте також: Скажи  їм, що ти мій ельф номер один: мережу вразила історія смерті хлопчика на руках у Санти
Зараз 60-річна Фішер у відділенні інтенсивної терапії лос-анджелеської лікарні, куди її доставили після серцевого нападу, що трапився у неї на борту літака незадовго до його посадки в Лос-Анджелесі.
Американські ЗМІ стверджували, що Фішер перенесла інфаркт в той момент, коли літак вже заходив на посадку. Першу допомогу їй надав лікар, який летів в тому ж літаку, при цьому вже після посадки її реанімували ще 15 хвилин.
Як повідомляв ONLINE.UA, на відомого американського репера Роланда Коллінза, відомого під псевдонімом Трой Ейв, було скоєно замах в Нью-Йорку - 31 річний музикант отримав поранення в голову і руку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?