Іноземні інвестори готові передати портфель страхової компанії “Класік Страхування Життя”
Категорія
Україна
Дата публікації

Іноземні інвестори готові передати портфель страхової компанії “Класік Страхування Життя”

Іноземні інвестори готові передати портфель страхової компанії “Класік Страхування Життя”
Джерело:  Укрінформ

Страхова компанія “Classic Life Insurance” планує змінювати напрям діяльності на українському ринку. Про це сьогодні акціонери компанії заявили напрес-конференції, що відбулася в ІА “ Укрінформ ”, повідомляє ONLINE.UA.

Серед причин прийняття такого рішення - складність роботи в українських реаліях. За словами акціонерів компанії, наразі існує серйозна проблема зістраховими брокерами та незалежними агентами, які отримують від страхових компаній значну комісію, але не несуть жодної відповідальності за неправдиву інформацію при продажі страхових полісів. Досить часто діяльність таких осіб є протизаконною, але механізм притягнення їх до реальної відповідальності – відсутній. Це викликає занепокоєння й несе серйозні загрози для подальшого розвитку сфери страхування в Україні.

Олександр Прокоф’єв, директор “Classic Life Insurance” в Україні (фото: прес-служба)

Також на заході директор компанії запевнив, що жодних причин хвилюватися у клієнтів компанії немає. Портфель буде передано страховій фірмі, що має бездоганно репутацію та досвід обслуговування портфелів інших компаній. Наразі акціонери розглядають можливість передачі портфелю страховій компанії “Forte Life”.

Містер Нікос, акціонер “Classic Life Insurance” в Україні (фото: прес-служба)

Нагадаємо, що компанія “Classic Life Insurance” є одним з найсерйозніших гравців українського ринку страхування. Лише протягом останніх 5 років у компанію було інвестовано понад 150 мільйонів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?