Іноземні ЗМІ припустили, що Луценко збрехав адвокату Трампа щодо Байдена
Категорія
Світ
Дата публікації

Іноземні ЗМІ припустили, що Луценко збрехав адвокату Трампа щодо Байдена

Іноземні ЗМІ припустили, що Луценко збрехав адвокату Трампа щодо Байдена
Джерело:  online.ua

Адвокат президента Сполучених Штатів - Рудольф Джуліані - міг отримати неправдиві дані від ексгенпрокурора України Юрія Луценка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

За словами журналістського інформатора, ім'я політика Джозефа Байдена або його сина не фігурувало у розслідуванні стосовно компанії Burizma. Саме цю компанію закликав перевірити Дональд Трамп.

"Луценко сильно потребував якогось політичного союзника, і він вважав, що Джуліані зможе передати Трампу конкретні повідомлення, і він створив це повідомлення, аби стати більш цікавим американському істеблішменту", - вважає джерело у правоохоронних органах України.

Колишній генпрокурор мав намір скористатися заступництвом США під час критики стосовно повільної роботи над корупційними злочинами. Інформатор вважає факт надання неправдивих даних Трампові вражаючим поворотом у скандалі.

Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат Руді Джуліані не аби як обурився заявами Юрія Луценка стосовно Байденів. Останній підкреслив, Гантер Байден не має відношення до розслідування корупції у Burizma, на що й зреагував один з прибічників Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?