Інсайдери злили в мережу таємні переговори Путіна про війну в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Інсайдери злили в мережу таємні переговори Путіна про війну в Україні

Інсайдери злили в мережу таємні переговори Путіна про війну в Україні
Джерело:  online.ua

У LiveJournal опублікували буцімто інсайд відеонаради очільника Кремля Володимира Путіна з військовим керівництвом РФ, яку провели 21 березня. Наголошується, що російський президент уже вибрав нову "дату перемоги Росії" у війні.

Джерело: Телеграм-канал Андрія Цаплієнка

Путін мріє захопити Україну до 7 травня - інсайдери

За словами інсайдерів, 21 березня у режимі відеоконференції глава Кремля начебто провів нараду з Миколою Патрушевим, Сергієм Шойгу, Валерієм Герасимовим та Олександром Бортніковим.

Зазначається, що військові злочинці обговорили втрати російських військ. Герасимов заявив, що вважає їх "значними". Російський президент зразу ж перебив свого посіпаку і запитав: "Що означає значні? Допустимі втрати у 30 і 50 тисяч людей – це ніщо у порівнянні з тими цілями, яких вдасться досягнути після перемоги".

Фото - скриншот

Ба більше, наголошується, що Путін уже назвав нову дату "перемоги" РФ над Україною - 7 травня. Очільник Кремля досі мріє змусити Володимира Зеленського підписати домовленості, які можна буде представити міжнародній спільноті, як капітуляцію України, а потім організувати "тріумфальний парад перемоги".

Окрім того, російський президент почав дорікати Герасимову за масштабні втрати озброєння і запропонував більш розумно застосовувати військову техніку. Де-факто божевільний диктатор дав наказ Герасимову не зважати на втрати живої сили.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?