Instagram повідомив про важливі зміни в своїй роботі
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram повідомив про важливі зміни в своїй роботі

Instagram повідомив про важливі зміни в своїй роботі
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Facebook регулярно оновлює правила функціонування популярної соціальної мережі Instagram. Так, нещодавно офіційно стало відомо, що в соцмережі заборонять дорослим користувачам писати незнайомим підліткам в особисті повідомлення. Про це йдеться в блозі компанії. Згідно з останніми даними, це нововведення буде використовуватися в рамках нової політики безпеки сервісу, передає ONLINE.UA з посиланням на  Instagram Blog.

"За новими правилами, дорослі користувачі зможуть написати повідомлення тільки тим неповнолітнім користувачам, які підписані на них. При спробі написати незнайомому підлітку сервіс сповістить про те, що повідомлення не доставлено", - йдеться в блозі.

Окрім того, наголошується, що соцмережа також буде попереджати неповнолітніх про підозрілу поведінку з боку посторонніх. До прикладу, якщо дорослий користувач часто підписується на інших підлітків.

"Є випадки, коли взаємодія підлітків і дорослих доречною, але важливо, щоб діти були захищені від небажаних контактів з боку повнолітніх користувачів. Ці правила дають підліткам більше контролю, а значить і можливості захистити себе", – прокоментував нові правила соцмережі генеральний директор некомерційної організації ConnectSafely Ларрі Меджид.

За попередніми даними, нова опція буде базуватися на прогнозуванні віку користувачів з використанням штучного інтелекту і нейромереж. Як саме це працює - компанія поки не пояснила. Оновлення мають намір ввести уже в березні. Перелік країн, в яких відбудеться запуск, поки не опублікований.

Варто також нагадати про те, що нещодавно адміністрація Facebook оголосила про запуск полегшеної версії Інстаграму яка займає у пам’яті пристрою всього 2 мегабайти.

“Наші команди створюють ці полегшені версії наших програм для людей з обмеженим підключенням або тарифними планами з обмеженим обсягом даних, тому що наша основна передумова — нікого не залишити без уваги... Ми хотіли, щоб робота в Instagram залишалася швидкою, якісної та надійної, незалежно від пристрою, платформи й мережі, на якій працюють люди”, — розповіли у Facebook.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  на YouTube встановили жорсткі правила для відео про коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?