Instagram здивує користувачів новою функцією
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram здивує користувачів новою функцією

Instagram здивує користувачів новою функцією
Джерело:  online.ua

Популярна соціальна мережа Instagram анонсувала оновлення, яке дозволить користувачам бачити, хто з друзів перебуває в мережі, передає ONLINE.UA з посиланням на блог компанії.

В офіційному повідомленні сказано, що якщо користувач перебуватиме онлайн, біля зображення його профілю можна буде побачити коло зеленого кольору в будь-якому з розділів програми.

"Якщо користувач хоче приховати свій статус, цю функцію можна відключити в меню налаштувань. Однак в такому випадку користувач не матиме можливості бачити статус своїх друзів", - пояснює адміністрація соцмережі.

Зазначимо, що велика кількість користувачів Instagram по всьому світу повідомили ввечері 13 липня про проблеми в роботі соціальної мережі.

"Ми в курсі того, що багато користувачів відчувають труднощі з доступом до їхніх акаунтів в Instagram. Ми знаємо, що це засмучує і ми працюємо над тим, щоб швидко виправити проблему!", - заявили в Instagram.

Через кілька годин робота соцмережі була відновлена. Востаннє масовий збій у роботі Instagram стався в травні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що штучний інтелект Facebook навчили "відкривати" очі користувачам соцмережі на невдалих фотографіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?