Інтеграція РФ та Білорусі: ЗМІ повідомили невтішні новини
Категорія
Світ
Дата публікації

Інтеграція РФ та Білорусі: ЗМІ повідомили невтішні новини

Інтеграція РФ та Білорусі: ЗМІ повідомили невтішні новини
Джерело:  online.ua

Лідеру Білорусі Олександру Лукашенку уже передали проєкт програми дій щодо інтеграції країни з Російською Федерацією. Про це повідомила прес-секретарка прем'єр-міністра Олександра Ісаєва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

Речниця зазначила, що з березня цього року обговорюється питання про інтеграцію в рамках Союзної держави. Олександр Лукашенко на початку серпня доручив уряду Білорусі прискорити узгодження цього питання з Москвою.

"На сьогодні відомо, що урядовий проєкт щодо інтеграції вже переданий для схвалення президентові Лукашенку. Проєкт створений на основі Договору про створення Союзної держави, який Мінськ і Москва підписали в 1999 році", -сказано в повідомленні.

Нагадаємо, ще в грудні 2018 року стало відомо, що прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав розпорядження про створення робочої групи щодо інтеграції Росії та Білорусі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше білоруський лідер  Олександр Лукашенко провів зустріч з представником України в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Євгеном Марчуком,  на якій поскаржився на падіння торгівлі між країнами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?