Інтерпол відреагував на звинувачення Матіоса щодо допомоги Януковичеві
Категорія
Події
Дата публікації

Інтерпол відреагував на звинувачення Матіоса щодо допомоги Януковичеві

Інтерпол відреагував на звинувачення Матіоса щодо допомоги Януковичеві
Джерело:  online.ua

Національне бюро Інтерполу в Україні проведе внутрішню перевірку через  звинувачення головного військового прокурора Анатолія Матіоса  в можливому сприянні екс-президентові Віктору Януковичу і його соратникам у втечі з країни.

Про це заявив керівник українського бюро Василь Неволя, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".

Неволя сказав, що сподівається отримати від військової прокуратури більш детальну інформацію.

"Це привід для того, щоби подивитися ще раз на нашу роботу, оцінити її, перевірити ті факти, але поки про факти конкретних, якими володіє військова прокуратура, нам не повідомляється ... Поки офіційного звернення від військової прокуратури не було, але ми самі запропонували провести робочу зустріч, щоб обговорити це питання", - розповів глава Інтерполу.

Нагадаємо, що головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що в найближчий тиждень ГПУ дасть процесуальну оцінку можливого сприяння окремих посадових осіб Нацбюро Інтерполу членам злочинної організації Януковича.

Як повідомляв ONLINE.UA, в червні  Служба безпеки України отримала відмову Інтерполу на оголошення в міжнародний розшук росіянина Арсенія Павлова (Мотороли).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?