Інтимне одкровення без спецефектів: MONATIK зняв новий кліп на легендарній локації
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Інтимне одкровення без спецефектів: MONATIK зняв новий кліп на легендарній локації

Інтимне одкровення без спецефектів: MONATIK зняв новий кліп на легендарній локації
Джерело:  online.ua

Відомий український співак MONATIK порадував фанатів новим кліпом, який привів у захват українців. Ролик був знятий на пісню "Зашиває душу", повідомляє ONLINE.UA.

Новий кліп MONATIK був знятий у Венеції на озері Комо, де раніше були зняті багато легендарних робот, включаючи фільм про Джеймса Бонда, кліп "All of me" - John Legend, а також епізоди космічної саги "Зоряні війни".

У прес-службі MONATIK уточнили, що режисером кліпу стала Таня Муіньйо, яка раніше вже брала участь у випуску семи кліпів артиста. Але ця їхня спільна работа кардинально відрізняється від попередніх - це якесь інтимне одкровення без спецефектів.

Сам MONATIK вважає, що його новий кліп присвячений людям, які допомагають проходити найрізноманітніші, часом складні, життєві ситуації.

"Зашиває душу" - провокує на добрі спогади або, що ще краще, на їх створення! Перевірили на собі: працює! Нехай душа буде в цілості й схоронності, а дах на місці. Made with love and rhythm ", - зазначив артист.

Українці залишилися в вострге від нового кліпу MONATIK і від його стрибків з гондоли в Венеціанський канал.

"Як красиво! Кожна мить цього відео і пісні гріє душу! Супер!", "Один з найкрасивіших кліпів Монатика, та й взагалі вітчизняного шоубізу! Шедевр!", "Як домашні хроніки. Дуже рідне і тепле відео! Класно ! ", - шанувальники MONATIK захоплено коментують його новий кліп.

"Зашиває душу" - новий кліп MONATIK (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомі українські музиканти з рок-групи "Фіолет" випустили довгоочікуваний альбом "Aurora", робота над яким велася майже два роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?