Інцидент із військовим літаком у Росії: стало відомо про долю судна і пасажирів
Категорія
Світ
Дата публікації

Інцидент із військовим літаком у Росії: стало відомо про долю судна і пасажирів

Інцидент із військовим літаком у Росії: стало відомо про долю судна і пасажирів

У півтора кілометрах від чорноморського узбережжя Сочі на глибині 50-70 метрів виявлені фрагменти розбитого  літака Ту-154 Міноборони Росії, який раніше зник з радарів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс", який цитує Департамент інформації та масових комунікацій МО РФ.
Стало відомо, що на борту перебувало 83 пасажири і 8 членів екіпажу: військовослужбовці ЗС РФ, а також артисти ансамблю ім. Александрова, що летіли вітати з Новим роком авіагрупу ВКС Росії на авіабазі "Хмеймім" (Сирія), і 9 журналістів.
У свою чергу, джерело в екстрених службах повідомило агентству, що рятувальникам поки не вдалося виявити живих в районі падіння літака.
"На жаль, більш ніж за годину пошукових робіт не вдалося виявити жодного плоту. При цьому знайдено кілька уламків розкиданих на відстані від 1,5 до 8 км від берегової лінії", - сказав співрозмовник агентства.
"У тих, хто знаходилися на борту Ту-154, шансів вижити практично не було", - додав він.
Крім того, джерело в екстрених службах повідомило журналістам, що лайнер розбився біля узбережжя Сочі, не встигнувши набрати висоту. Екіпаж сигналів лиха не подавав.
У передбачуваному районі падіння виявлено кілька масляних плям, які могли бути, імовірно, наслідком краху лайнера.
Як повідомляв ONLINE.UA, 23 грудня у Вінниці здійснив екстрену посадку медичний літак з пораненими бійцями АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?