Інцидент з білоруським літаком у Києві: у справі сплив противник Майдану
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з білоруським літаком у Києві: у справі сплив противник Майдану

Інцидент з білоруським літаком у Києві: у справі сплив противник Майдану

Пасажирський  літак авіакомпанії "Бєлавіа" повертали в київський аеропорт "Жуляни" під загрозою підняти винищувачів  через політолога, голови міжнародної громадської організації "Громадський Союз" Армена Мартиросяна, який під час Євромайдану підтримував дії екс-президента втікача Віктора Януковича.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Мартиросяна.
Політолог написав в соцмережі, що знаходився на борту білоруського літака, який на вимогу української сторони повернули до Києва. Повідомлялося, що після посадки з борта повітряного судна українські поліцейські зняли людину, яка виявилася громадянином Вірменії.
"Як і що було... Які заходи буду робити... Розповім після консультацій з юристами", - написав Мартиросян і привів посилання на повідомлення про інцидент, що мав місце 21 жовтня.


Армен Мартиросян з початку подій на Майдані в Києві в 2013 році фігурував у повідомленнях ЗМІ як прихильник позиції тодішньої влади України, публікував уривки книги екс-глави МВС Віталія Захарченка про "кривавий Майдані" і звертався до екс-президента Віктора Януковича від імені організації "Громадський союз із закликами "приборкати "Свободу", дії якої ведуть до "фашизації суспільства".
Як повідомляв ONLINE.UA,  21 жовтня в Ямало-Ненецькому автономному окрузі Росії зазнав аварії вертоліт Мі-8, 19 осіб від отриманих множинних травм померли на місці події, троє доставлені в лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?