Інцидент з блокадниками Донбасу: поліція пішла на резонансний крок
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з блокадниками Донбасу: поліція пішла на резонансний крок

Інцидент з блокадниками Донбасу: поліція пішла на резонансний крок

Поліція звільнила всіх  затриманих на станції Кривий Торець в Донецькій області учасників блокади Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook віце-спікера Верховної Ради Оксани Сироїд.
"За інформацією СБУ всіх затриманих вже звільнили. Нам вдалося розшукати шістьох з 46. В їх телефонах знищена вся інформація. Це ускладнює пошук. Попередньо хлопців тримали під вартою в відділеннях поліції Костянтинівки, Дружківки, Селідово, Покровська, Торецька і Бахмута", - написала вона.

Читайте також: Блокада Донбасу: в мережі з'явилися відео розгону редуту поліцією
За словами віце-спікера, поліція досі не надала інформацію ні про причини затримання, ні про людей, які були затримані.
"Поліція, яка розігнала редут в Кривому Торці, до сих пір не надала інформації ні про причини затримання, ні про людей, які були затримані. Так само, порушивши закон, не забезпечила затриманим хлопцям можливості проінформувати своїх близьких про свій стан і місцезнаходження, а також викликати адвоката", - зазначила Сироїд.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Нацполіції показали фото зброї, яке було вилучено 13 березня в учасників блокади Донбасу на станції Кривий Торець в Донецькій області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?