Інцидент з блокадниками Донбасу: Соболєв зробив несподівану заяву, з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з блокадниками Донбасу: Соболєв зробив несподівану заяву, з'явилося відео

Інцидент з блокадниками Донбасу: Соболєв зробив несподівану заяву, з'явилося відео

Народний депутат Єгор Соболєв закликав парламентаріїв уважно вивчити конфлікт, який стався на блокпосту в Слов'янську між нардепом Володимиром Парасюком і поліцією, заявивши, що в сутичці під виглядом правоохоронців могли брати участь переодягнені люди.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Антона Комарова.
"Я закликаю кожного парламентарія, кожного громадянина і громадянку уважно вивчити, що сталося з Володимиром Парасюком. Не робити висновків виключно з відео, яке подають підлеглі Арсена Авакова (глава МВС - ред.). Повністю вивчити цю ситуацію. Ми вважаємо, йдеться про вкрай небезпечну ситуацію, яка була на Майдані, коли ми потім дізналися, що частина "беркутівців" була насправді переодягненими співробітниками ГРУ ФСБ Російської Федерації. Здається, ми зараз теж маємо людей, переодягнених у форму української поліції і Національної гвардії", - сказав він.
Читайте також: Парасюк розбурхав соцмережі своєю відповіддю Порошенкові


У мережі прокоментували заяву Соболєва.
"Виявляється, на блокпосту в Слов'янську були переодягнені Грушники з Росії, тому це добре, що Парасюк і його зграя намагалася відібрати зброю у них", - написав Антон Комаров.





Як повідомляв ONLINE.UA, поліція Донецької області зібрала понад 500 підписів під зверненням до президента України, голови Верховної Ради та генерального прокурора з проханням позбавити народного депутата Володимира Парасюка недоторканності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?