Інцидент з блокадниками під Костянтинівкою: з'явилося нове відео і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з блокадниками під Костянтинівкою: з'явилося нове відео і подробиці

Інцидент з блокадниками під Костянтинівкою: з'явилося нове відео і подробиці
Джерело:  online.ua

У Міністерстві внутрішніх справ назвали провокацією  зіткнення учасників блокади Донбасу і поліції, яке відбулося 15 березня в Костянтинівці Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
Таку заяву зробив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.
"Можу сказати, що ми мали черговий факт провокації з боку блокадників по відношенню до представників Нацполіції, які здійснювали виконання своїх повноважень. Провокації відбувалися в усній формі з нецензурною лексикою, і фактично група людей наступала на правоохоронні підрозділи, і, на жаль, знову бачимо провокаційну поведінку людей, які залучені в цю дію", - сказав він.
За словами Шкіряка, під час конфлікту постраждав один зі слідчих, якому в обличчя випустили сльозогінний газ і він знаходиться в лікарні з опіками очей. Він додав, що зараз ситуація спокійна, ніхто не затриманий.

Читайте також: Конфлікт поліції з активістами блокади Донбасу: з'явилося відео інциденту зі стріляниною
У мережі опублікували нове відео інциденту, що стався на блокпосту в Костянтинівці.
"Костянтинівка сьогодні. А ви ж напевно думали, що раз оголосив РНБО блокаду (йдучи на поводу), то тепер не буде провокацій? Ага, щаз! Якщо у людей поставлена ​​задача розгойдувати, то їм пофіг на рішення РНБО. Закінчиться все це тим, що когось пристрелять. ps. А крики "ти куди знімаєш із запобіжника !?" я вже чув. Навесні 2014 року", - написав журналіст Антон Комаров в Facebook, додавши відео.




Увага! На відео присутня нецензурна лексика!


Як повідомляв ONLINE.UA,  14 березня на блокпосту під Слов'янськом між активістами блокади Донбасу і співробітниками правоохоронних органів виник конфлікт, в результаті якого постраждало семеро поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?