Інцидент з блокувальниками Донбасу: з'явилася нова інформація про постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з блокувальниками Донбасу: з'явилася нова інформація про постраждалих

Інцидент з блокувальниками Донбасу: з'явилася нова інформація про постраждалих

Після інциденту з нападом на учасників блокади Донбасу були госпіталізовані три людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-спільноту "Штаб блокади торгівлі з окупантами".
"Троє постраждалих захисників редуту госпіталізовані. Один з ножовим пораненням, один з черепно-мозковою травмою і ще один - з переломом ноги. Постраждалим надається медична допомога", - зазначено в повідомленні.
При цьому активісти заявили, що, на їхню думку, "з дуже високою ймовірністю цей напад замислювався як провокація з метою викликати збройну відсіч захисників редуту і отримати "моральне" право для силового розгону "обох сторін".

Читайте також: Блокада Донбас у: у Путіна вже пустилися на відкриті погрози
"На користь такого припущення свідчить той факт, що напад на редут відбувався безпосередньо під час засідання Кабінету міністрів, на якому міністр внутрішніх справ Аваков оголосив про свою готовність до силового розгону учасників блокади", - додали активісти.
Також вони заявили, що зараз гарнізон редуту "16 добровольчого батальйону", на який було скоєно напад, "укріплений додатковими підрозділами Штабу блокади".
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні ватажки ДНР і ЛНР висунули Україні ультиматум щодо блокади Донбасу, вимагаючи зняти блокування до 1 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?