Інцидент з Пашинським: в стрільбі нардепа побачили підозрілий момент
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з Пашинським: в стрільбі нардепа побачили підозрілий момент

Інцидент з Пашинським: в стрільбі нардепа побачили підозрілий момент
Джерело:  online.ua

У мережі підставили під сумнів факт того, що  депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський, на якого ввечері 31 грудня було скоєно напад, вистрілив в нападника через загрозу свому життю.


Таку думку висловив відомий український блогер Серж Марко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"Фічу зі "стріляниною з підлоги" придумують при використанні вогнепальної зброї проти людини, яка не мала можливості завдати тобі сумірної шкоди здоров'ю. Пляшкою нанести таку шкоду як пістолетом... хм, як би проблемно", - написав блогер.


Читайте також: Звідки у Пашинського пістолет? Мережу розбурхав постріл нардепа


"Тому ті хто відкривають вогонь по беззбройній людині в суді мають одну і ту ж легенду - "Він схопив пляшку/несесер/велику панду і так мене цим вдарив, що я впав і не міг чинити опір. Я лежав на спині а мені погрожували вбити несесером. Тому я не хотів, але мені довелося дістати пістолет і зробити попереджувальний постріл. Але противник не лякаючись вогнепальної зброї і не звертаючи уваги на попереджувальний постріл, продовжував спроби позбавити мене життя несесером. Тому я всадив в нього кулю. Прицільно.", - продовжив він.


"Не те щоб я на щось натякав, але когось мені це нагадує. Більше схоже на те, що виникла суперечка і хтось всадив кулю в іншого. А розповідь про падіння, пляшку та інше - це вже вигадки", - резюмував Серж Марко.



У той же час, потерпілий розповів  ТСН, що Пашинський направив на нього пістолет без попередження, після чого він і вдарив його пляшкою.


"Чоловік повертався додому пішки. На трасі він запропонував свою допомогу незнайомому водієві заглохнувшего мікроавтобуса. Коли чоловіки штовхали автомобіль по зустрічній, зупинився "Мерседес". Після виниклої сварки з жінкою-водієм, з машини вийшов нардеп Пашинський з пістолетом в руках і крикнув: "всім стояти!", - йдеться в повідомленні, причому дружина учасника конфлікту з депутатом підтвердила цю версію "Стране".


Жінка пояснила, що під час інциденту розмовляла з чоловіком по телефону і чула все, що відбувалося. Так, її чоловік нецензурно відповів супутниці Пашинського, після чого депутат підійшов до нього "в упор з пістолетом відразу ж, без будь-якого попередження, без попереджувального пострілу".


Читайте також: Стрілянина нардепа Пашинського: з'явилися важливі подробиці


"У чоловіка з собою в куртці була пляшка шейка, в магазині я вже була, знаю, скільки він купив: випив одну по дорозі, і другу не допив. Він цією пляшкою вдарив вже тоді, коли ствол пістолета був спрямований йому в груди, після чого пролунав постріл і куля потрапила в ногу. В цей момент Пашинський вистрілив, - на думку жінки, якби її чоловік не вдарив Пашинського, куля б потрапила в корпус, а не в ліве стегно. - Якби мій чоловік в цей момент не чинив ніякого фізичного впливу, це могло б закінчитися не тільки пострілом в ногу".


Дружина потерпілого в результаті пострілу Пашинського також розповіла, що через кілька хвилин приїхала на місце пригоди, де депутат тримав під прицілом її чоловіка. "Він був абсолютно дієздатний, ніякої свідомості він не втрачав і тримав його під прицілом", - сказала вона і обурилася фактом того, що Пашинський спочатку просив не розголошувати інцидент, після чого сам розповів про нього в соцмережах.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Сергій Пашинський розповів нові подробиці інциденту зі стріляниною, а також оприлюднив фотографії пошкоджень, отриманих в результаті удару пляшкою по голові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?