Інцидент з винищувачами і путінськими журналістами: з'явилися нові фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Інцидент з винищувачами і путінськими журналістами: з'явилися нові фото

Інцидент з винищувачами і путінськими журналістами: з'явилися нові фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися нові фото  винищувачів F-18, які супроводжували російський Іл-96 з журналістами кремлівського пулу на борту в повітряному просторі Швейцарії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Андрія Колесникова.


"Такого ще не було. Ми летимо в Перу, на саміт АТЕС, з дозаправкою в Лісабоні. Пролітаємо Швейцарію. У якийсь момент літак з делегацією і журналістами з трьох сторін блокують три винищувача. Два - у крил нашого літака, один - під нами. Це винищувачі швейцарських ВПС. Добре видно прапори на хвостах і ракети під крилами. Таке враження, що хочуть примусово посадити. Причому здається, що летять поруч ну просто на відстані витягнутої руки. Добре видно похмурі пілотів...", - написав журналіст.


"Що відбувається? Чи не прийняли вони наш "передовий" літак за борт номер 1 (а схожий). Тоді ж ще гірше. Як вони могли створювати таку загрозу польоту? Один невірний рух - і привіт гарячий. Це тривало хвилин 10. Потім, мабуть долетівши до швейцарського кордону, разом відійшли, треба сказати - дуже красиво... І зникли в мерехтливих ​​швейцарських далях.) Все це безпрецедентно", - додав Колесніков.


Також він опублікував кілька фотографій швейцарських F-18, знятих з ілюмінатора літака. У соцмережах висміяли журналістів.


Aleksei Guzev: "Швейцарці всі державні борти так проводжають. Незалежно від приналежності".


Yuriy Borisov: "Супроводжували Вас, дбали)"


Nikolai Chudnovets: "Боялися, що б раптово російські ВПС не збили свій же літак, що б звинуватити НАТО. Для цього і супроводжували".


Читайте також: Росія влаштувала новий військовий інцидент з країною НАТО


Роман Петров: "Це як з мотоциклістами покататися! Красиво ж!".


Іван Шмаков: "Над небом Швейцарії зустрілися літаки... але летіли недовго... Швейцарія швидко скінчилася..."


Maxim Shevchenko: "Літак відмивали всім бортом".


Sergii Ozzy Burylin: "Звикайте, скоро будуть збивати без попередження".


Дмитро Родіонов: "Які н**рен похмурі пілоти... вони там всі в шоломах і масках)"


Lena Pape: "Так ви ж всьому світу погрожуєте. А світ спокійного життя своїм громадянам бажає! Російський прапор став для світу червоною ганчіркою на бій биків. Чи не так?"


Євген Перепелиця: "Звикайте. Тепер ви будете під цілодобовим наглядом фахівців. За буйними потрібно стежити".


Alexander Chorgolashvili: "Ось всю ніч мучило питання - як ви помітили винищувач знизу?".


Як повідомляв ONLINE.UA, журналісти кремлівського пулу, що традиційного висвітлюють пов'язані з президентом Росії Володимиром Путіним події, летіли в столиці Перу Ліми на саміт АТЕС. Однак в процесі дозаправки  в Лісабоні в двигуні літака виявили поломку, і журналісти проводять перший день саміту в очікуванні деталі, яку повинні привезти з Москви.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?