Інцидент зі стріляниною в Житомирі: військові видали нові деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент зі стріляниною в Житомирі: військові видали нові деталі

Інцидент зі стріляниною в Житомирі: військові видали нові деталі
Джерело:  online.ua

Військові пояснили дії співробітника одного з військкоматів Житомира, який влаштував напередодні стрілянину з травматичного пістолета.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Оперативного командування "Північ".
Читайте також: У Києві гонитва за стритрейсерами вилився в стрілянину і бійку: з'явилися фото і відео
Згідно з повідомленням, військовий застосував зброї для самооборони.
"Застосування зброї відбулося як необхідний захід самооборони своєї сім'ї та офіцерської честі тільки після нанесення їй удару в обличчя", - заявляють у прес-службі Оперативного командування.
Військові підкреслили, що учасник конфлікту, в якого вистрілив співробітник військкомату, був у стані алкогольного сп'яніння і поводився агресивно. Також в ОК "Північ" повідомили, що чоловік двічі перебував під слідством і двічі був засуджений за статтями Кримінального кодексу України.
Раніше повідомлялося, що конфлікт між чоловіками стався за нібито неправильне паркування у дворі одного з житлових будинків.
Як повідомляв ONLINE.UA, на полігоні в Житомирській області 24 лютого в результаті вибуху гранати загинув військовослужбовець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?