Інвестиції на осучаснення систем теплопостачання у двох українських містах від компанії «Комунальні системи України»
Категорія
Економіка
Дата публікації

Інвестиції на осучаснення систем теплопостачання у двох українських містах від компанії «Комунальні системи України»

Інвестиції на осучаснення систем теплопостачання у двох українських містах від компанії «Комунальні системи України»
Джерело:  online.ua

Компанія "Комунальні системи України" весь міжопалювальний сезон 2017 року втілює у життя масштабний проект модернізації систем теплопостачання у двох українських містах. Станом на сьогодні, на підприємствах ТОВ "Сміла Енергоінвест" та ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" активно проводиться заміна застарілого обладнання на сучасне, в повному обсязі розпочато капітальні ремонти котелень і теплових мереж, про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "КСУ".

Так, в рамках проекту модернізації, уже придбані сучасні водогрійні котли італійського виробництва бренду "Ferroli". Як повідомили в компанії, встановлення таких водогрійних котлів дає можливість в наступному опалювальному сезоні зменшити загальні експлуатаційні витрати. Придбані котли оснащені системою автоматичного керування, що дозволяє під’єднати котельні до системи диспетчеризації, а це мінімізує вплив людського фактору та забезпечить стабільну роботу.

Спеціалісти компанії наголошують, що облік – це перший крок до економії тепла, саме тому на сьогодні підприємствами придбано більш як дві сотні лічильників тепла, третина з яких уже встановлена в багатоповерхівках. З появою таких сучасних лічильників, мешканці платитимуть не за квадратні метри опалювальної площі, а за фактичне споживання енергії.

Разом із контрольно-вимірювальним та запобіжним обладнанням для теплових мереж, частину котелень уже забезпечили новими твердопаливними котлами. Не мало уваги приділено й самій тепломережі, яка потребує оновлення. Для того, щоб в майбутньому уникнути аварій через сильну зношеність мереж, проводяться роботи з заміни більш ніж 2000 метрів застарілого трубопроводу, в наступному опалювальному сезоні це дасть можливість уникнути поривів в мережі і забезпечить надійне та стабільне теплопостачання, відзначають спеціалісти підприємств.

Як повідомлялося раніше, протягом 2017 року компанія "Комунальні системи України" інвестує близько 12 мільйонів гривень у модернізацію систем теплопостачання у двох українських містах. Цьогорічна модернізація перш за все спрямована на раціональне та максимально ефективне споживання усіх енергоресурсів, а також на забезпечення безперебійної роботи системи теплопостачання в цілому, наголошують у компанії.

Нагадаємо, що компанія "Комунальні системи України", це вітчизняне інноваційне підприємство, яке вже понад 8 років займається забезпеченням окремих міст України послугами централізованого теплопостачання. На сьогодні, підприємством інвестовано більше ніж 21 мільйон гривень в модернізацію обладнання. Основною метою підприємства є осучаснення та розвиток комунальної інфраструктури міст України до стандартів європейського рівня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?