Інвестиції у відбудову України буде надано при низці відповідних реформ — посли G7
Категорія
Політика
Дата публікації

Інвестиції у відбудову України буде надано при низці відповідних реформ — посли G7

Інвестиції у відбудову України буде надано при низці відповідних реформ — посли G7
Джерело:  online.ua

Західні інвестиції на відбудову України нададуть тільки після низки реформ. Про це повідомили посли G7.

Джерело: спільний Twitter послів G7

Західні інвестиції у відбудову України нададуть тільки після реформ

Посли "Групи Семи" вказали на кроки та реформи, яких очікують від України у підготовці до повоєнної відбудови країни. Тільки так можливі західні інвестиції.

Серед пріоритетів – прозорість та підзвітність.

Посли країн G7 розповіли, що зустрічалися з прем’єром Денисом Шмигалем і говорили про подальші кроки після Конференції щодо відбудови України.

Прозорість та підзвітність є вирішальними для того, щоб залучити приватний сектор до відновлення та реконструкції, – наголосили дипломати.

Особливо важливі кроки України в антикорупційній сфері

Посли зазначили, що для цього від України очікують низку кроків в антикорупційній сфері. Це своєчасне призначення нового керівника НАЗК, відновлення системи декларування активів та фінансового звітування політичних партій, посилення антикорупційних установ, зокрема САП та АРМА.

Також закликаємо ухвалити закони, які забезпечать сильний і незалежний Антимонопольний комітет та покращать корпоративне управління підприємств у державній власності згідно зі стандартами ОЕСР, – додали посли.

Дипломати країн G7 зазначили, що поділяють думку про необхідність починати підготовку до конференції щодо відбудови України на 2024 рік у Німеччині.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?