Інвестори Facebook вимагають відставки Цукерберга: ЗМІ назвали причину
Категорія
Технології
Дата публікації

Інвестори Facebook вимагають відставки Цукерберга: ЗМІ назвали причину

Інвестори Facebook вимагають відставки Цукерберга: ЗМІ назвали причину
Джерело:  online.ua

Інвестори Facebook вимагають відставки Марка Цукерберга з посади голови правління, також поділу посад голови правління та гендиректора.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на Business Insider.

Зазначається, що інвестори в цілому вклали в соціальну мережу 3 мільярди доларів. Видання пише, що шестеро із них заявили про те, що незадоволені методами управління компанією. Цукерберга почали критикувати ще в 2012 році, коли Facebook вийшов на біржу.

"За останні кілька місяців компанія була втягнута в серію скандалів, найгучніший з яких пов'язаний з Cambridge Analytica і витоком даних 87 млн користувачів соцмережі. Акціонерів не влаштовує те, як компанія реагує на них, а виною тому, на думку інвесторів, є в корені невірна структура керівництва компанією - зараз Цукерберг де-факто недоторканний", - сказано в повідомленні.

В інвесторів є побоювання щодо структури правління, які компанія, здається, не готова усунути, а це може привести до виникнення проблем - репутаційних, з регуляторами та інших.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Facebook опинився в новому скандалі з витоком даних мільйонів користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?