Ірак вразив страшний теракт на весіллі, багато загиблих
Категорія
Світ
Дата публікації

Ірак вразив страшний теракт на весіллі, багато загиблих

Ірак вразив страшний теракт на весіллі, багато загиблих

На весіллі в селі Хаджад, неподалік від іракського міста Тікріт, в результаті підриву терориста-смертника загинули щонайменше 30 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Aljazeera.
Місцеві медики і співробітники Служби безпеки повідомляють, що в результаті двох вибухів, що сталися під час святкування весілля, загинуло 30 осіб, ще 26 постраждали. За попередньою інформацією, два терориста-смертника привели в дію вибухові пристрої. У ЗМІ пишуть, що терористів було четверо.
Читайте також: В Афганістані терористи-"лікарі" напали на госпіталь: з'явилися відео
Правоохоронці оточили район, де стався вибух, і ввели комендантську годину для уникнення інших атак. На даний момент відповідальність за те, що трапилося не взяло на себе жодне терористичне угруповання.
Як повідомляв ONLINE.UA,  відповідальність за теракт в столиці Афганістану Кабулі 8 березня, під час якого мінімум троє людей загинуло і близько 60 було поранено, взяли на себе бойовики ІДІЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?