Іран ракетами атакував бази США - що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

Іран ракетами атакував бази США - що відбувається

Іран ракетами атакував бази США - що відбувається
Джерело:  online.ua

Іран влаштував атаку на військову базу США Айн аль-Асад та базу коаліції біля міста Ербіль в Іраку - загинули 80 осіб. За попередніми даними, американців серед них немає. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на іранський телеканал Press TV.

На жаль, поки детальнішої інформації про кількість жертв в результаті ракетного обстрілу немає.

Варто зазначити, що влада Ірану планує вдарити ще по 100 цілях у відповідь на попередній обстріл з боку США та вбивство Сулеймані. Про це повідомив телеканал із посиланням на власні джерела.

"80 осіб загинули під час ракетних атак Ірану на американські бази в Іраку", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, що 31 грудня сталася спроба нападу на посольство США в Іраку. 3 січня під час повітряного обстрілу Сполученими Штатами автомобіля у аеропорту Багдада за наказом Дональда Трампа було вбито командувача іранських сил "Кудс" Кассема Сулеймані та командувача іракських шиїтів Абу Махді аль-Мухандіса. Американський лідер пригрозив завдати удари по 52 іранських мішенях, якщо Тегеран здійснить атаки проти американців чи американських об’єктів. Тегеран відреагував на погрози Трампа, назвавши його "терористом в костюмі".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський лідер Дональд Трамп заявив, що Іран ніколи не матиме ядерної зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?