Іран розпалив США пуском ракет: з'явилася різка реакція
Категорія
Світ
Дата публікації

Іран розпалив США пуском ракет: з'явилася різка реакція

Іран розпалив США пуском ракет: з'явилася різка реакція
Джерело:  Fox News

У вівторок, 31 січня, США ініціювали засідання Ради безпеки ООН у зв'язку з новими запусками Іраном балістичних ракет середньої дальності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox News.
Як заявив постпред Ізраїлю при ООН Данні Данон, представник США направив запит в ООН на прохання ізраїльтян. Засідання Радбезу відбудеться о 17:00 за київським часом.
Читайте також: Між кораблями США й Ірану стався інцидент зі стріляниною: з'явилися подробиці
За словами ізраїльського дипломата, іранський запуск ракет, який відбувся 29 січня близько міста Семнан на сході від Тегерана, порушує резолюції ООН, що забороняють Ірану робити такі пуски. У Міноборони США заявили, що випробування ракети виявилися невдалими - вона вибухнула в 1000 км від місця запуску.
"Світова спільнота не має заривати голову в пісок перед іранською агресією. В Радбезі повинні терміново вжити заходів у відповідь на поведінку Ірану, що піддає небезпеці не тільки нашу країну, але і весь Близький Схід", - зазначив Данон.
Як повідомляв ONLINE.UA,  28 січня президент США Дональд Трамп підписав указ, яким на 120 днів призупинив прийом біженців з Сирії, а також призупинив на 90 днів в'їзд для громадян з Іраку, Ірану, Сирії, Судану, Ємену, Лівії та Сомалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?