"Іранська Анджеліна Джолі" показала своє справжнє обличчя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Іранська Анджеліна Джолі" показала своє справжнє обличчя

"Іранська Анджеліна Джолі" показала своє справжнє обличчя
Джерело:  online.ua

Іранка Сахар Табар, яка стала відомою в мережі завдяки своїм світлинам в образі двійника Анджеліни Джолі, показала своє справжнє обличчя. Знімки вона опублікувала на власній Instagram-сторінці, передає ONLINE.UA.

Зірка соцмереж зізналася, що часто перед публікацією фото займається їх редагуванням - так вона намагається добитися глузливого ефекту.

Знімки, на яких Табар зображена без гриму, разюче відрізняються від шокуючих фотографій, де вона постає в образі американської акторки.

"Я сексуальна і знаю це",- прокоментувала одну зі своїх світлин дівчина.

19-річна Сахар Табар пережила близько 50 пластичних операцій і схудла до 40 кілограмів, щоб бути схожою на свого кумира. Передплатники дівчини в коментарях відзначають, що вона аж ніяк не схожа не на зірку.

Дівчина збільшила губи, змінила форму носа, а також скул і підборіддя. Однак, на її думку, зовнішність все ще не ідеальна, і потрібно продовжувати її покращувати.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися.  Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?