Іронія долі: в Росії оцінили збіг Великодня і комуністичного Першотравня
Категорія
Світ
Дата публікації

Іронія долі: в Росії оцінили збіг Великодня і комуністичного Першотравня

Іронія долі: в Росії оцінили збіг Великодня і комуністичного Першотравня

Відомий російський журналіст і блогер Аркадій Бабченко оцінив іронію  збігу церковного свята Пасхи, до якої своєрідно підготувалися в Москві, і Дня міжнародної солідарності трудящих 1 травня, який був впроваджений комуністами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook письменника.
«Узагалі, звичайно, збіг Великодня і Першотравня - абсолютно сюрреалістична іронія долі. Чекаю з неймовірним нетерпінням», - написав він.
Також Бабченко жартома припустив ряд «пасхально-комуністичних» чудес: «Благодатний вогонь зійде тепер в Мавзолеї? Ленін воскресне і піднесеться на небеса? Комуністична хресна хода? Прийом Зюгановим в юні попи на Червоній площі? "Серп і Молот" на великодніх яйцях? "В ім'я батька, і сина, і святого духа - Слава КПРС?".
«Нє, ну повинен же статися якийсь феєричний цирк. Не можна ж, щоб такий день пройшов просто так, задарма... За справу комуністичної церкви будь амінь! Завжди амінь!» - з гумором резюмував він.
Нагадаємо, президент України Петро Порошенко заявив, що Великдень стане тестом для Росії на її приналежність до християнської цивілізації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?