Історія невдахи - у Зеленського не забарилися із відповіддю на закиди Богдана
Категорія
Політика
Дата публікації

Історія невдахи - у Зеленського не забарилися із відповіддю на закиди Богдана

Історія невдахи - у Зеленського не забарилися із відповіддю на закиди Богдана
Джерело:  online.ua

Конфлікт українського лідера Володимира Зеленського з колишнім керівником Офісу президента Андрієм Богданом набирає обертів. Як відомо, глава держави нещодавно зізнався, що був змушений звільнити Богдана, оскільки останнього "почала з'їдати влада". Сам юрист, який зразу ж відреагував на заяву Зеленського, почав стверджувати, що чинний президент перетворив Україну на посміховисько та проміняв мрії про щасливе майбутнє українців на "теплу ванну та забаганки людей, які ним маніпулюють". Після цього скандал не закінчився, адже з коментарем також виступив радник Андрія Єрмака з комунікацій Михайло Подоляк. Він на своїй сторінці в соціальних мережах назвав закиди Богдана "кокаїновими снами"та пояснив, чому так вважає, передає ONLINE.UA.

"Звичайна історія скривдженого невдахи. На цей раз у виконанні екса Богдана. Тобі несподівано дали чудовий шанс. Роби. Перебудовуй. Форматуй. Принеси користь президенту і країні. Але ти вирішив відразу всіх "послати", вважаючи, що тільки ти і є - Цар і Бог в одному флаконі. І тобі все зобов'язані", - поскаржився Михайло Подоляк.

Він також наголосив, що це Богдан "вбив майже рік нормального президентства нормальної команди" і "управлінський механізм треба заново будувати".

"Богдан в одному абзаці довів всі істини відразу. І що він любить тільки себе. І що він так і не зрозумів, чому «вбив» майже рік нормального президентства нормальної команди. І чому управлінський механізм треба заново будувати. І що хамство відкриває тільки швидкі двері, а потім обов'язково «прилітає». Загалом, Богдан як Богдан. І все-таки: навіщо публічно виходити в прямі образи Президента, не маючи за душею нічого, крім парочки барижних історій? Ах так, Богдан просто завжди вважав, що це він ... справжній президент) ... Чи був шанс у нього? З таким слабким внутрішнім світом і з таким прихованим нарцисизмом?) Жодного шансу. Ніколи", - додав Михайло Подоляк.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, влада Європейського Союзу безжалісно розкритикувала українського лідера Володимира Зеленського. Що саме сталося  можна дізнатися в нашому новому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?